βραχυχρονιες μισθωσεις ακινητων
βραχυχρονιες μισθωσεις σπιτιων
DSL23938.jpg

cv

 

Βιογραφικό

 

Οι ιδιώτες και επαγγελματίες που ασχολούνται με τον τουρισμό και την φιλοξενία ξοδεύουν ένα σημαντικό μέρος του χρόνου τους στην διαχείριση των κρατήσεων που δέχονται, καθώς και ένα μέρος του προϋπολογισμού τους σε προσπάθειες διαφημιστικής προβολής του σπιτιού ή τουριστικού ακίνητου που νοικιάζουν.

Αυτή είναι και η εξειδίκευση που έχω αποκτήσει μέσα στα 12 τελευταία χρόνια. Αφ’ ενός η διαχείριση επικοινωνιών και κρατήσεων, αφ’ ετέρου η ψηφιακή διαφήμιση και το μάρκετινγκ για βίλες, εξοχικά και μικρά πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα.

Με επαγγελματική εμπειρία που πηγάζει από συνολικά 24 χρόνια δουλειάς εκ των οποίων τα 14 χρόνια σε μεγάλες παγκόσμιες εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Με σπουδές στην Πληροφορική και στο Μάρκετινγκ, με επαγγελματικές πιστοποιήσεις σε διαφημιστικές πλατφόρμες, με ένα γερό πελατολόγιο που αυξάνεται ολοένα, και συνεργασίες με πάνω απο 70 βίλες και εξοχικά τα τελευταία 12 χρόνια. Και με εξαιρετικές κριτικές απο παλιούς και νέους πελάτες. Κάθε χρόνο βάζω τον πήχη ψηλότερα έτσι ώστε κάθε νέα σεζόν να είναι καλύτερη και επικερδέστερη για όλους.

Και με την άποψη πως ο κάθε πελάτης έχει διαφορετικές ανάγκες και πρέπει να αντιμετωπίζεται ακριβώς όπως αξίζει σε κάποιον που έχει στόχους, όνειρα, προσπαθεί, και κοιτάζει το αύριο με την ίδια επιμέλεια και προσοχή που κοιτάζει το σήμερα.

Κωνσταντίνος Παπαχατζής