Το μέλλον βρίσκεται στην πληρωμή της διαφήμισης βάσει του αποτελέσματος και όχι βάσει των κλικ (pay per click). Είναι το λεγόμενο “cost per action” ή “pay per conversion”. Θα πάρει αρκετό χρονικό διάστημα για να μεταφερθείτε στον νέο τρόπο πληρωμής, και θα πρέπει να ξεκινήσετε τη διαφημιστική καμπάνια σας με έναν από τους κλασικούς τρόπους. Αλλά μόλις καταφέρετε και περάσετε σε μοντέλο πληρωμής με το αποτέλεσμα, η πληρωμή της διαφήμισης θα γίνεται βάσει του αποτελέσματος που θα ορίσετε (ανά πώληση, επικοινωνία, τηλεφώνημα κλπ.), και θα μπορέσετε να ανοιχτείτε διαφημιστικά στο εύρος που επιθυμείτε.

Για φθηνότερη διαφήμιση υπάρχει το Google Display Network. Πρόκειται για ένα τεράστιο παγκόσμιο δίκτυο από διαφημιστικές θέσεις-πλαίσια, τοποθετημένα σε διάφορα sites που συνεργάζονται με τη Google-είναι οι διαφημίσεις που βλέπετε σε εικόνες μερικές φορές μέσα στα sites που επισκέπτεστε. Η διαφήμιση σε αυτό το δίκτυο είναι κατά πολύ φθηνότερη σε σχέση με το Google Search Network, όπου οι διαφημίσεις προβάλλονται δίπλα και επάνω από τα αποτελέσματα της αναζήτησης. Τρέχοντας διαφήμιση στο Google Display Network είναι ένας καλός και σχετικά φθηνός τρόπος για να βρείτε το κοινό που ενδιαφέρεται στα προϊόντα σας, θα πρέπει όμως να οργανωθεί και να σχεδιαστεί σωστά λαμβάνοντας υπ’ όψη το site σας και να λειτουργήσει μόνο του ως κανάλι προώθησης ή παράλληλα με άλλες προωθητικές ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Το re marketing είναι μια τεχνική που εφαρμόζεται στις online διαφημίσεις κάνοντάς τις να ακολουθούν όσους τις έχουν κάνει κλικ σε άλλα sites που ο χρήστης επισκέπτεται στο Διαδίκτυο.  Πρόκειται για ένα πολύ αποτελεσματικό τρόπο δημιουργίας brand awareness ή ενίσχυσης της πώλησης. Μπορεί να οργανωθεί μια τέτοια καμπάνια re marketing είτε τρέξει στο δίκτυο Google Search  είτε τρέξει στο δίκτυο Google Display.

Για τιμές για Re marketing κάντε κλικ εδώ

Για ερωτήσεις εδώ