βραχυχρονιες μισθωσεις ακινητων
βραχυχρονιες μισθωσεις σπιτιων

Βραχυχρόνιες Μισθώσεις

Δώδεκα Χρόνια Εμπειρία Με Επίκεντρο Την Παροχή Υπηρεσιών Διαχείρισης τύπου AirBnb σε Βίλες και Εξοχικά

Ο Χρόνος είναι Χρήμα

Για τους έμπειρους στις βραχυχρόνιες μισθώσεις κατοικιών αυτό είναι ήδη γνωστό.

Όλοι προσπαθούν ώστε να έχουν τον μέγιστο αριθμό κρατήσεων στη σεζόν ακολουθώντας μια σωστή διαδικασία κράτησης ώστε να εξασφαλίζονται και αυτοί, αλλά και το ίδιο το ακίνητο από αναπάντεχα συμβάντα. Ταυτόχρονα προσπαθούν να έχουν την πιο ελάχιστη απώλεια χρόνου στη διαχείριση του τυπικού μέρους της κράτησης, και μηδενική ενασχόληση με τη διαφήμιση, τους τιμοκατάλογους και τον συντονισμό των κρατήσεων. Γι’ αυτό ακριβώς το μέρος χρησιμοποιούν  έμπειρους Property Managers οι οποίοι αναλαμβάνουν την διεκπεραίωσή του

Για όσους ξεκινούν τώρα ή ξεκίνησαν σχετικά πρόσφατα τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα και θα πρέπει να επιλέξουν : ή τα κάνουν όλα μόνοι τους και τα μαθαίνουν από την αρχή. Ή αλλιώς, ασχολούνται μόνο με την διαχείριση του μέρους της φιλοξενίας και με τα του ακινήτου τους, αφήνοντας όλα τα υπόλοιπα σε κάποιον με πολυετή εμπειρία ώστε να λειτουργούν όλα όπως πρέπει και όπως θα έπρεπε από την πρώτη κιόλας σεζόν.    

Αυτή είναι και η εξειδίκευση μου τα τελευταία 12 τελευταία χρόνια. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για βραχυχρόνιες μισθώσεις ακινήτων αλλά και για το τι κάνω σε αυτόν τον τομέα της Τουριστικής Αγοράς επιλέξτε το link ακριβώς από κάτω για να μάθετε περισσότερα.

περισσοτερα

 

Επικοινωνήστε

Ο κάθε πελάτης έχει διαφορετικές ανάγκες. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για να ρωτήσετε κάτι ή να κλείσουμε ένα ραντεβού για να έρθετε στο γραφείο μου και να συζητήσουμε διεξοδικά την δική σας περίπτωση. 

ΕΡΩΤΗΣΕΙς-ΡΑΝΤΕΒΟΥ