βραχυχρονιες μισθωσεις ακινητων
βραχυχρονιες μισθωσεις σπιτιων

Βραχυχρόνιες Μισθώσεις

Δώδεκα Χρόνια Εμπειρία Με Επίκεντρο Την Παροχή Υπηρεσιών Διαχείρισης τύπου AirBnb σε Βίλες και Εξοχικά

Ο Χρόνος είναι Χρήμα

Για τους έμπειρους στις βραχυχρόνιες μισθώσεις κατοικιών αυτό είναι ήδη γνωστό.

Όλοι προσπαθούν ώστε να έχουν τον μέγιστο αριθμό κρατήσεων στη σεζόν όσο το δυνατόν νωρίτερα, ταυτόχρονα όμως, ακολουθώντας μια σωστή διαδικασία κράτησης ώστε να εξασφαλίζονται και αυτοί, αλλά και το ίδιο το ακίνητο από αναπάντεχα συμβάντα. Επίσης προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρόνο χωρίς να ασχολούνται με τη διαχείριση του τυπικού μέρους της κράτησης, τη διαφήμιση, τους τιμοκατάλογους και τον συντονισμό των κρατήσεων. Γι’ αυτό ακριβώς το μέρος χρησιμοποιούν  έμπειρους Property Managers οι οποίοι αναλαμβάνουν την διεκπεραίωσή τους

Για όσους ξεκινούν τώρα ή ξεκίνησαν σχετικά πρόσφατα τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα και θα πρέπει να επιλέξουν : ή τα κάνουν όλα μόνοι τους και τα μαθαίνουν από την αρχή. Ή αλλιώς, ασχολούνται μόνο με την διαχείριση του μέρους της φιλοξενίας και με τα του ακινήτου τους, αφήνοντας όλα τα υπόλοιπα σε κάποιους με πολυετή εμπειρία ώστε να λειτουργούν όλα όπως πρέπει και όπως θα έπρεπε από την πρώτη κιόλας σεζόν.    

Αυτή είναι και η εξειδίκευση μας τα τελευταία 12 τελευταία χρόνια. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για βραχυχρόνιες μισθώσεις ακινήτων αλλά και για το τι κάνουμε, επιλέξτε το link ακριβώς από κάτω για να μάθετε περισσότερα.

περισσοτερα

 

Επικοινωνήστε

Ο κάθε ιδιοκτήτης έχει διαφορετικές ανάγκες. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ρωτήσετε κάτι ή να κλείσουμε ένα ραντεβού για να συζητήσουμε διεξοδικά την δική σας περίπτωση. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ