“ΕΝΟΙΚΙΑΖΩ ΗΔΗ ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΑ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ;”

Εάν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να εντοπίσετε τις αδυναμίες σας και να τις λύσετε. Υπάρχουν πολλά σημεία που μπορεί να επιδέχονται βελτίωσης.

Κάποιοι ιδιοκτήτες έχουν κουραστεί απο την όλη διαδικασία των κρατήσεων, της επικοινωνίας με τα mails, ή βρίσκουν δυσκολίες και δεν μπορούν να δουλέψουν έτσι. Άλλοι το βρίσκουν χρονοβόρο και θέλουν να απεμπλακούν, εστιάζοντας την ενέργεια και προσοχή τους κάπου αλλού. Αυτό είναι εφικτό. Μπορεί να γίνει ανάληψη όλης της διαδικασίας, και να καταβληθεί προσπάθεια ώστε να τελειοποιηθεί στα σημεία που υπάρχουν αδυναμίες, ώστε να έχετε καλύτερη απόδοση. Μπορείτε να διαβάσετε περισότερα κάνοντας κλικ εδώ. 

Κάποιοι δεν είναι ευχαριστημένοι από την απόδοση τους όσο αφορά τις διανυκτερεύσεις που έχουν στη σεζόν. Αυτό μπορεί να επιδέχεται πολλές ερμηνείες: πχ. δεν γεμίζουν καλά εκεί που όλοι οι άλλοι γεμίζουν εντελώς. Ή ψάχνουν τρόπους να αυξήσουν την απόδοση του σπιτιού πέρα από το συνηθισμένο και σε εποχικές ζώνες που δεν υπάρχει η αναμενόμενη ζήτηση. Για αυτό ακριβώς το θέμα υπάρχει λύση, και μπορείτε να διαβάσετε περισότερα κάνοντας κλικ εδώ.

Άλλοι ιδιοκτήτες δεν είναι ευχαριστημένοι με ότι προσφέρουν ως υπηρεσίες φιλοξενίας, σε σχέση με αυτό που προσφέρουν άλλοι ιδιοκτήτες που επιχειρούν στην ίδια περιοχή. Και προσπαθούν να δουν πως θα μπορέσουν να βελτιωθούν και να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί σε αυτό που παρέχουν.

Υπάρχουν κάποιοι που “το έχουν τερματίσει” με τις ενοικιάσεις και έχουν φτάσει το όριο τους όσο αφορά τις απολαβές τους από αυτές. Έχουν φτάσει όμως πραγματικά; Ή μήπως υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι να αυξήσουν τις απολαβές τους κι’ άλλο;

Στο παρακάτω έγγραφο μπορείτε να βρείτε και να διαβάσετε περισσότερα πράγματα που πιθανόν να σας δώσουν κάποιες κατευθύνσεις όσο αφορά εναλλακτικές λύσεις για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις.