βραχυχρονιες μισθωσεις ακινητων
βραχυχρονιες μισθωσεις σπιτιων
DSL23938.jpg

Προφιλ

Βιογραφικό

Μερικές από τις βίλες των πελατών μου επιτυγχάνουν έσοδα που υπερβαίνουν τα 100.000 €.

Τα περισσότερα, από τα ακίνητα του χαρτοφυλακίου μου υπερβαίνουν το 75-90% της χωρητικότητας τους για την περίοδο των 6 μηνών της σεζόν. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι κρατήσεις αρχίζουν ήδη από τον Μάρτιο ή συνεχίζονται και την χειμερινή περίοδο.

Το επίκεντρο της δουλειάς μου είναι να μεγιστοποιήσω τα έσοδα και τα κέρδη σε βίλες και μικρές boutique ξενοδοχειακές μονάδες, έχοντας την ευθύνη για τον τζίρο, το μάρκετινγκ, την τιμολόγηση, τις στρατηγικές έκπτωσης και τις προ-check-in κρατήσεις (εκτός από τα ξενοδοχεία).

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας από το 2009 αλλά ξεκίνησα να δουλεύω με βίλες πιο πριν, το 2006 (ενω ταυτόχρονα εργαζόμουν ως Δ/ντής Marketing στην Vodafone)

Η διαδικασία επιλογής μου σε βίλες και ξενοδοχεία είναι αυστηρή και αν είστε στον Τουρισμό θα γνωρίζετε και τον λόγο. Και πάντα εξηγώ τον λόγο που δεν κάνω δεκτές κάποιες προτάσεις, κάτι που στο τέλος αποδεικνύεται σωτήριο για πολλούς και πολλές που ετοιμάζονται να ασχοληθούν με τον Τουρισμό. 

Για τις τιμές μου παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο 0030 210 9810348.

Για αποστολή φωτογραφιών ακινήτων προς αξιολόγηση, χρησιμοποιήστε την υπηρεσία wetransfer.com βάζοντας το mobile094@gmail.com ως το email παραλήπτη.

Κωνσταντίνος Παπαχατζής