βραχυχρονιες μισθωσεις ακινητων
βραχυχρονιες μισθωσεις σπιτιων

Αρχιτέκτονες

Αξιοποιείστε εμπορικά βίλες και εξοχικά πελατών σας που μένουν ημι/αδρανή

Πολλοί αρχιτέκτονες και πολιτικοί μηχανικοί που ειδικεύονται στην κατασκευή βιλών και επαύλεων έχουν δημιουργήσει με τα χρόνια ένα δίκτυο από πελάτες στους οποίους έχουν κατασκευάσει πολύ ωραία σπίτια κυρίως για χρήση τους καλοκαιρινούς μήνες την περίοδο των διακοπών.

Τις περισσότερες φορές όμως, με την πάροδο των ετών, τα ακίνητα αυτά είτε μένουν εντελώς κλειστά το καλοκαίρι είτε τα χρησιμοποιούν οι ιδιοκτήτες τους για ένα μήνα το πολύ, και μετά τα κλείνουν πάλι επιστρέφοντας στις ασχολίες τους.

Υπάρχουν ιδιοκτήτες που επιθυμούν να αξιοποιήσουν εμπορικά τα ακίνητα τους στις βραχυχρόνιες μισθώσεις, για τον υπόλοιπο χρόνο της θερινής περιόδου όπου μένουν αδρανή, όμως δεν έχουν χρόνο αλλά ούτε και την αναγκαία υποδομή που να τους επιτρέψει να υλοποιήσουν κάτι τέτοιο σε βαθμό που θα καταστεί γι’ αυτούς κερδοφόρο.

Το κενό μπορεί να καλυφθεί άνετα από τον αρχιτέκτονα ή πολιτικό μηχανικό, δημιουργώντας μια υπηρεσία διαχείρισης αυτών των ακινήτων, και σε συνεργασία με μια εταιρεία που θα διευκολύνει την εμπορική αξιοποίηση τους, να καταστήσει όλα τα ακίνητα που θα ενεργοποιηθούν για βραχυχρόνιες μισθώσεις, μικρές κερδοφόρες επιχειρήσεις.

Εάν είστε αρχιτέκτονας ή πολιτικός μηχανικός και έχετε ήδη σκεφτεί κάτι τέτοιο και θα θέλατε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας.