βραχυχρονιες μισθωσεις ακινητων
βραχυχρονιες μισθωσεις σπιτιων

Δημιουργια-Παραδοση Υποδομης

Δημιουργία Υποδομής για Ανάληψη Διαχείρισης Κρατήσεων απο εσάς

Υπάρχουν ιδιοκτήτες ακινήτων που είναι συγκεντρωτικοί και θέλουν να έχουν όλη την ευθύνη σε ότι έχει να κάνει με το ακίνητο τους. Άλλοι θέλουν μόνο ενοικιαστές απο συγκεκριμένες χώρες. Και άλλοι πάλι, έχουν συγκεκριμένες τιμές στο μυαλό τους και δεν έχουν διάθεση για καμμία υποχώρηση.

Όλοι αυτοί όμως πιθανόν να στερούνται τις γνώσεις και την εμπειρία που είναι αναγκαία για να κάνουν ότι χρειάζεται ώστε να ξεκινήσουν με το ακίνητο τους τις βραχυχρόνιες μισθώσεις, όπως πρέπει, και με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές.

Για αυτές τις περιπτώσεις δημιουργούμε εμείς όλη την υποδομή που είναι αναγκαία ώστε ο ιδιοκτήτης να μπορέσει με το ακίνητό του να ξεκινήσει βραχυχρόνιες μισθώσεις, όπως πρέπει, ώστε να κάνει μια πολύ σοβαρή προσπάθεια και να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κρατήσεις και κέρδη.

Ανεξάρτητα απο τον τύπο του ακινήτου σας κάνουμε εμείς όλη την δουλειά απο την αρχή, χτίζοντας όλη την αναγκαία υποδομή που θα χρειαστεί μέχρι να βγει το ακίνητο στις πιο σοβαρές πλατφόρμες, και να είναι έτοιμο για να αρχίσει να παίρνει τις κρατήσεις. Και παραδίδουμε όλο το πακέτο στον ιδιοκτήτη για να το αναλάβει μόνος του.

Εαν ο ιδιοκτήτης αναλάβει την διαχείριση, θα έχει πολλά να μάθει, και θα χρειαστεί πολύ χρόνο και όλη την προσοχή του για να βαδίσει σωστά. Τα πάντα μετράνε. Και μια λέξη μόνο μπορεί να στερήσει μια κράτηση. Θα χρειαστεί πολλή ενέργεια και υπομονή απο μέρους του για να κρατήσει την ισορροπία- υπάρχουν πολλά μέρη όλης της διαδικασίας που είναι και τεχνικά αλλά και εμπειρικά.

Υπάρχουν τρια διαφορετικά πακέτα δημιουργίας υποδομής:

Βασικό Πακέτο*

Περιλαμβάνει ότι χρειάζεται ώστε να ξεκινήσει ο ιδιοκτήτης την διαχείριση μόνος του, με όλο το υποστηρικτικό υλικό.

Πλήρες Πακέτο*

Περιλαμβάνει ότι χρειάζεται ώστε να ξεκινήσει ο ιδιοκτήτης την διαχείριση μόνος του, με όλο το υποστηρικτικό υλικό και μαζί την δημιουργία ιστοσελίδας.

Πλήρες Πακέτο και Ψηφιακή διαφήμιση*

Περιλαμβάνει ότι και το πλήρες πακέτο, μαζί όμως με την δημιουργία υποδομής για ψηφιακή online διαφήμιση με στόχο περισότερες κρατήσεις.

*Δεν παρέχεται εκπαίδευση

Για περισότερες πληροφορίες και για να σας κάνουμε μια προσφορά στα μέτρα σας, παρακαλούμε επικοινωνείστε μαζί μας.