βραχυχρονιες μισθωσεις ακινητων
βραχυχρονιες μισθωσεις σπιτιων

Βραχυχρόνιες Μισθώσεις

Δώδεκα Χρόνια Εμπειρίας στην Διαχείριση Βιλών Επαύλεων και Εξοχικών

Φροντίζουμε να πετύχετε

Ο νέος ‘Πυρετός του Χρυσού’ ακούει στο όνομα Airbnb, αλλά όπως γίνεται συνήθως, πολλοί θα απογοητευτούν ή θα μείνουν με άδεια χέρια. Η επιτυχία χρειάζεται σκληρή δουλειά, προσεκτικούς υπολογισμούς, γνώση και εμπειρία του αντικειμένου αλλά και σωστές επιλογές. Αλλιώς, κανένα σπίτι δεν πρόκειται να βγάλει κέρδος, όσο ωραίο και αν είναι, όπου και αν βρίσκεται, πλην βέβαια κάποιων εξαιρέσεων. Και ότι χρήμα επενδυθεί  ή κινδυνεύει να πάει χαμένο, ή θα πάρει πολλά χρόνια να αποπληρωθεί, εφόσον βέβαια δεν εγκαταλειφθεί η προσπάθεια κάπου στην πορεία.

Εδώ ερχόμαστε να καλύψουμε αυτό το κενό, και να συνεισφέρουμε στην προσπάθειά σας με την 12ετή εμπειρία μας, μετατρέποντάς την σε μια κερδοφόρα επιτυχία.

Το μυστικό αυτής της επιτυχίας δεν βρίσκεται ούτε στα sites που συνήθως ακούγονται, αλλά ούτε και στις συνηθισμένες νοοτροπίες του γρήγορου κέρδους. 

Αν λοιπόν είστε αποφασισμένοι να βάλετε τη σκληρή δουλειά και ενέργεια που απαιτείται για να πετύχετε, θα φροντίσουμε να πετύχετε.

περισσοτερα

 

Επικοινωνήστε

Ο κάθε ιδιοκτήτης έχει διαφορετικές ανάγκες. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ρωτήσετε κάτι ή να κλείσουμε ένα ραντεβού για να συζητήσουμε διεξοδικά την δική σας περίπτωση. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ