βραχυχρονιες μισθωσεις ακινητων
βραχυχρονιες μισθωσεις σπιτιων

Βραχυχρόνιες Μισθώσεις

Δώδεκα Χρόνια Εμπειρίας στην Διαχείριση Βιλών Επαύλεων και Εξοχικών

Φροντίζουμε να πετύχετε

Ο νέος ‘Πυρετός του Χρυσού’ ακούει στο όνομα Airbnb, αλλά όπως γίνεται συνήθως, πολλοί θα απογοητευτούν ή θα μείνουν με άδεια χέρια. Η επιτυχία χρειάζεται σκληρή δουλειά, προσεκτικούς υπολογισμούς, γνώση και εμπειρία του αντικειμένου αλλά και σωστές επιλογές. Αλλιώς, το κέρδος θα είναι πολλές φορές κατώτερο των προσδοκιών, πλην βέβαια κάποιων εξαιρέσεων. Και ότι χρήμα επενδυθεί  ή κινδυνεύει να πάει χαμένο, ή θα πάρει πολλά χρόνια να αποπληρωθεί, εφόσον βέβαια δεν εγκαταλειφθεί η προσπάθεια κάπου στην πορεία.

Εδώ ερχόμαστε να καλύψουμε αυτό το κενό, και να συνεισφέρουμε στην προσπάθειά σας με την 12ετή εμπειρία μας, μετατρέποντάς την σε μια κερδοφόρα επιτυχία.

Το μυστικό αυτής της επιτυχίας δεν βρίσκεται ούτε στα sites που συνήθως ακούγονται, αλλά ούτε και στις συνηθισμένες νοοτροπίες του γρήγορου κέρδους. 

Αν λοιπόν είστε αποφασισμένοι να βάλετε τη σκληρή δουλειά και ενέργεια που απαιτείται για να πετύχετε, θα φροντίσουμε να πετύχετε.

περισσοτερα

 

Επικοινωνήστε

Ο κάθε ιδιοκτήτης έχει διαφορετικές ανάγκες. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ρωτήσετε κάτι ή να κλείσουμε ένα ραντεβού για να συζητήσουμε διεξοδικά την δική σας περίπτωση. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Μίνι Σεμινάριο για βραχυχρόνιες μισθώσεις τύπου airbnb

Όσοι σκέφτεστε αλλά διστάζετε ακόμα να ξεκινήσετε με μισθώσεις τύπου airbnb, ή το αποφασίσατε και προτίθεστε να αρχίσετε, αλλά και για όλους εσάς που ασχολείστε ήδη, έχετε τώρα την δυνατότητα να κάνετε δωρεάν εγγραφή σε ένα μίνι σεμινάριο.

Ξεκινώντας απο σήμερα κιόλας, και ανά δυο ημέρες, θα παίρνετε ένα email που θα σας μυήσει σε μερικά από τα μυστικά που διέπουν τις βραχυχρόνιες μισθώσεις. Σε λιγότερο απο δυο εβδομάδες θα έχετε την αναγκαία αυτοπεποίθηση για να ξεκινήσετε (ή να συνεχίσετε δυνατότεροι), και μαζί, περισσότερες γνώσεις. Θα βοηθηθείτε για να προχωρήσετε και να πετύχετε τους στόχους σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και κυρίως σωστά και με ασφάλεια. Για τους πιο έμπειρους, θα βρείτε πολλές πρακτικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις κρατήσεις σας στην ερχόμενη σεζόν, να σηκώσετε τον τζίρο σας περαιτέρω και να γεμίσετε καλύτερα. Και φυσικά μπορείτε να σταματήσετε το σεμινάριο και τα email που λαμβάνετε όποτε θέλετε.

Κάντε εγγραφή στο δωρεάν μίνι σεμινάριο για μισθώσεις τύπου airbnb

* Συμπληρώνεται υποχρεωτικά
Ποιότητα Email