βραχυχρονιες μισθωσεις ακινητων
βραχυχρονιες μισθωσεις σπιτιων
Contact.jpg

Επικοινωνια

Πως να επικοινωνήσετε

Σας υπενθυμίζουμε ότι δεν είμαστε μεσιτικό γραφείο και ότι όσο αφορά την Διαχείριση* δεν αναλαμβάνουμε διαμερίσματα.

*Διαχείριση = Eστιάζουμε στην προώθηση του ακινήτου σας, με στόχο να φέρουμε όσο πιο πολλές κρατήσεις γίνεται μέσα στην σεζόν. Διαχειριζόμαστε τις κρατήσεις με ότι συνεπάγεται αυτό, αλλά έχοντας ως όριο την στιγμή που ο ενοικιαστής φτάνει στο ακίνητο για διαμονή. Εκεί παραδίδουμε την σκυτάλη στον ιδιοκτήτη που θα αναλάβει τη διαχείριση της φιλοξενίας (έλευση, αναχώρηση, καθαρισμός, ερωτήσεις, καθοδήγηση, επείγοντα κλπ.)

Οι συνεργασίες μας είναι κατά αποκλειστικότητα και η διαχείριση όλων των κρατήσεων θα γίνεται εξ’ ολοκλήρου από εμάς.

Οι βίλες επαύλεις ή και τα εξοχικά που αναλαμβάνουμε για διαχείριση έχουν τα εξής χαρακτηριστικά:

 • Μονοκατοικία ανεξάρτητη (ολόκληρη κατοικία: όχι διαμέρισμα, ούτε διαμέρισμα σε μεζονέτα) όπου:

  α) ή διαθέτει οπωσδήποτε πισίνα που λειτουργεί, και η τοποθεσία του σπιτιού είναι σε ήσυχη ή τουριστική νησιωτική ή ηπειρωτική περιοχή,

  β) ή είναι δίπλα στη θάλασσα, με θέα προς τη θάλασσα,  

  γ) ή και τα δυο μαζί.

  Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να βρίσκεται σχετικά κοντά σε κατοικημένη περιοχή (π.χ. χωριό, οικισμό) που παρέχει τα απαραίτητα για μια αξιοπρεπή διαμονή (τράπεζες, πρατήριο καυσίμων, αγορά, ταβέρνες).

 • Να μην μένουν άλλοι (ούτε οι ιδιοκτήτες) κατά την διάρκεια της περιόδου όπου μισθώνεται βραχυχρόνια

 • Να βρίσκεται σε άψογη εμφάνιση και άψογη λειτουργική και γενική κατάσταση, και να συντηρείται ενώ μισθώνεται

 • Εύκολη πρόσβαση στο σπίτι, οδικώς (με αυτοκίνητο ή μηχανή)

 • Κοντά σε λιμάνι και / ή αεροδρόμιο (δυο - το πολύ δυόμιση ώρες απόσταση με αυτοκίνητο)

 • Με δυνατότητα φιλοξενίας τουλάχιστον 6 ατόμων, με τουλάχιστον 3 υπνοδωμάτια και τουλάχιστον 2 WC όπου το ένα να έχει μπανιέρα ή ντουζιέρα

 • Με κλιματισμό και θέρμανση σε όλους τους χώρους

 • Με ιδιόκτητο χώρο στάθμευσης

 • Με ασύρματο Ιντερνέτ (Wi-Fi) και / ή Δορυφορική τηλεόραση

 • Με διαθεσιμότητα για ενοικίαση ό λ ο υ ς τους καλοκαιρινούς μήνες, από Μάϊο έως και Οκτώβριο, και ορισμένες φορές και Φθινόπωρο

 • Με τον ιδιοκτήτη να έχει αποφασίσει αμετάκλητα ότι α) θα διαθέσει το ακίνητο αποκλειστικά για βραχυχρόνιες ενοικιάσεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για την ερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν και β) θα φροντίσει έτσι ώστε το ακίνητο να φωτογραφηθεί απο επαγγελματία φωτογράφο που ειδικεύεται σε φωτογραφήσεις ακινήτων τέτοιου είδους

Η υπηρεσία ‘Κάνε το μόνο σου’ και τα επαγγελματικά ραντεβού υποστήριξης παρέχονται για παντός είδους ακίνητα, και όχι μόνο για βίλες εξοχικά και επαύλεις.

Εντελώς λανθασμένα οι περισσότεροι πιστεύουν πως η ιδανικότερη εποχή για να ξεκινήσουν βραχυχρόνιες μισθώσεις για το ερχόμενο καλοκαίρι είναι…την Άνοιξη.

Το σωστό όμως, είναι να ξεκινήσουν κάποια στιγμή μεταξύ Ιουνίου και τα τέλη Δεκεμβρίου ΦΕΤΟΣ, για να έχουν βραχυχρόνιες μισθώσεις το ερχόμενο καλοκαίρι. Η παρανόηση οφείλεται κυρίως στην εντύπωση που έχουν οι Έλληνες, ότι ο κόσμος κλείνει για διακοπές 2-3 μήνες πριν έρθει. Οι ξένοι όμως σε αντίθεση με εμάς κλείνουν σπίτι για τις διακοπές τους έως και 16 μήνες πριν έρθουν.

Οπότε η περίοδος των κλεισιμάτων για το 2020 δεν είναι…από 1η Μαρτίου έως τέλη Ιουλίου του 2020. Αλλά από τον Ιούνιο του 2019 έως και τον Ιούλιο του 2020, με την καλύτερη περίοδο μεταξύ Ιανουαρίου και τέλος Μαϊου του 2020. Σε αυτή την περίοδο λοιπόν θα πρέπει το ακίνητο να έχει ΗΔΗ ενεργοποιηθεί ώστε να δέχεται κλεισίματα.

Γι’ αυτό και όλες οι νέες συνεργασίες μας για την ερχόμενη σεζόν (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που εξετάζονται κατά περίπτωση), ξεκινούν το αργότερο έως τα μέσα Δεκεμβρίου έτσι ώστε να προλάβουμε να έχουμε ενεργοποιήσει το ακίνητο όπως πρέπει έως το τέλος Δεκεμβρίου και να έχουμε μπροστά μας το καλύτερο κομμάτι της περιόδου όπου γίνονται οι κρατήσεις. Ιδανικά, βέβαια, και για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, το ακίνητο πρέπει να εκμεταλλευτεί όλη τη σεζόν των κρατήσεων (από Ιούνιο σε Ιούλιο), κάτι που γίνεται έτσι κι αλλιώς όμως απο την δεύτερη χρονιά.

Τα παραπάνω αφορούν βέβαια την καλοκαιρινή σεζόν.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 9810348 (Συναντήσεις με ραντεβού. Ώρες γραφείου: Δευτέρα-Παρασκευή: 9πμ – 6μμ και Σάββατο 9πμ-12μμ) 

Email: support@host.gr.com

Facebook: https://www.facebook.com/vacationrentalmarketingmanagement/

LinkedIn: https://gr.linkedin.com/in/digitalmarketingvillarentals