βραχυχρονιες μισθωσεις ακινητων
βραχυχρονιες μισθωσεις σπιτιων
7.0.jpg

Επιλογες

Βραχυχρόνιες Μισθώσεις

 

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Για οτιδήποτε αφορά τις βραχυχρόνιες μισθώσεις για οποιοδήποτε τύπου κατάλυμα μπορείτε να κλείσετε ένα επαγγελματικό ραντεβού ώστε να πάρετε σίγουρες και σωστές απαντήσεις άσχετα εάν είστε καινούργιοι ή ασχολείστε αρκετά χρόνια.

Αναληψη διαχειρισησ κρατησεων σπιτιου

Το κάνουμε εμείς για εσάς, και το κάνουμε καλά εδώ και 12 χρόνια. Σχετικές πληροφορίες για ανάληψη διαχείρισης κρατήσεων και Marketing θα βρείτε εδώ, με λεπτομέρειες. Όλα σε μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων καλύπτουν όσους από εσάς δείχνουν ενδιαφέρον να μισθώσουν βραχυχρόνια.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ’ΚΑΝΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΟΥ’

Για όσους απο εσάς θέλουν να ασχοληθούν οι ίδιοι με την διαχείριση κρατήσεων, δημιουργούμε όλη την υποδομή που είναι αναγκαία ώστε να μπορέσετε να τρέξετε εσείς το ακίνητο και όλη την διαδικασία των κρατήσεων. Αφορά όσους απο εσάς θέλουν να ‘το πάρουν όλο επάνω τους’.

ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ AIRBNB - ΝΟΜΙΚΑ/ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ

Από την στιγμή που σκέφτεστε να ασχοληθείτε, καλό είναι να γνωρίζετε το νομικό πλαίσιο και τα όρια. Τα του Νόμου, περιληπτικά τουλάχιστον, σας το ξεκαθαρίζουμε σε μισό λεπτό. Αν θέλετε τώρα όλη την λεπτομέρεια, το έχουμε και αυτό. 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΣΗ ΜΕΣΩ E-MAIL

Μάθετε για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις. Καλό θα ήταν να τραβήξει κάποιος την κουρτίνα για εσάς, να δείτε σκηνές από το “προσεχώς” και να ξέρετε από πριν και που μπορεί να σας ‘χτυπήσει’ όλο το εγχείρημα, και που πρέπει να εστιάσετε. Οι πιο έμπειροι θα βρείτε και εσείς αρκετές πληροφορίες.

ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ AIRBNB - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ/ΑΠΟΡΙΕΣ

Εαν σας λείπει κάποια πληροφορία ή θέλετε να κάνετε κάποια γρήγορη ερώτηση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την είδική φόρμα αποστολής ερωτήσεων. Δεν είμαστε παντογνώστες αλλά το πιθανότερο είναι πως μάλλον θα έχουμε απάντηση να σας δώσουμε!