βραχυχρονιες μισθωσεις ακινητων
βραχυχρονιες μισθωσεις σπιτιων
7.0.jpg

ΜενοΥ-ΕπιλοΓΕς

Εστιάστε στις Βραχυχρόνιες Μισθώσεις

Τι σας ενδιαφέρει περισσότερο;

 

Παρεχομενεσ υπηρεσιεσ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Εδώ μπορείτε να βρείτε μια περιληπτική περιγραφή των υπηρεσιών που παρέχονται μαζί με λεπτομέρειες που σας αφορούν. Όλα είναι σε μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων και καλύπτουν όσους ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με βραχυχρόνιες μισθώσεις.
Περισσότερα… 


ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ-"TΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ"

Αφού λοιπόν το αποφασίσατε, καλό θα ήταν να τραβήξει κάποιος την κουρτίνα για εσάς, για να δείτε σκηνές από το “προσεχώς” πριν αυτό έρθει έτσι ώστε να ξέρετε από πριν και που μπορεί να σας ‘χτυπήσει’ όλο το εγχείρημα, και που πρέπει να εστιάσετε.
Περισσότερα…  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Για οτιδήποτε αφορά τις βραχυχρόνιες μισθώσεις για οποιοδήποτε τύπου κατάλυμα μπορείτε να κλείσετε ένα επαγγελματικό ραντεβού ώστε να πάρετε σίγουρες και σωστές απαντήσεις άσχετα εάν είστε καινούργιοι ή ασχολείστε αρκετά χρόνια.
Περισσότερα…  


ΗΔΗ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ - ΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕI;

Για όσους από εσάς κάνετε ήδη βραχυχρόνιες μισθώσεις, ένα πράγμα μόνο μπορεί να σας ενδιαφέρει: πως μπορείτε να βγάλετε περισσότερα από όσα ήδη βγάζετε. Εδώ θα βρείτε μερικές σκέψεις που είναι βέβαια μόνο η κορυφή του παγόβουνου.
Περισσότερα… ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙς-"ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ"

Αν πραγματικά σκέφτεστε να μισθώσετε βραχυχρόνια το ακίνητο σας και έχετε ζαλιστεί από τις πληροφορίες που ακούτε και διαβάζετε από διάφορες πηγές, αδειάστε το μυαλό σας και πιάστε το από την αρχή από εδώ.
Περισσότερα… 


ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙς - Ο ΝΟΜΟΣ

Από την στιγμή που σκέφτεστε να ασχοληθείτε, καλό είναι να γνωρίζετε το νομικό πλαίσιο και τα όρια. Τα του Νόμου, περιληπτικά τουλάχιστον, σας το ξεκαθαρίζουμε σε μισό λεπτό. Αν θέλετε τώρα όλη την λεπτομέρεια, το έχουμε και αυτό.
Περισσότερα…  


Μίνι Σεμινάριο για βραχυχρόνιες μισθώσεις τύπου airbnb

Όσοι σκέφτεστε αλλά διστάζετε ακόμα να ξεκινήσετε με μισθώσεις τύπου airbnb, ή το αποφασίσατε και προτίθεστε να αρχίσετε, αλλά και για όλους εσάς που ασχολείστε ήδη, έχετε τώρα την δυνατότητα να κάνετε δωρεάν εγγραφή σε ένα μίνι σεμινάριο.

Ξεκινώντας απο σήμερα κιόλας, και ανά δυο ημέρες, θα παίρνετε ένα email που θα σας μυήσει σε μερικά από τα μυστικά που διέπουν τις βραχυχρόνιες μισθώσεις. Σε λιγότερο απο δυο εβδομάδες θα έχετε την αναγκαία αυτοπεποίθηση για να ξεκινήσετε (ή να συνεχίσετε δυνατότεροι), και μαζί, περισσότερες γνώσεις. Θα βοηθηθείτε για να προχωρήσετε και να πετύχετε τους στόχους σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και κυρίως σωστά και με ασφάλεια. Για τους πιο έμπειρους, θα βρείτε πολλές πρακτικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις κρατήσεις σας στην ερχόμενη σεζόν, να σηκώσετε τον τζίρο σας περαιτέρω και να γεμίσετε καλύτερα. Και φυσικά μπορείτε να σταματήσετε το σεμινάριο και τα email που λαμβάνετε όποτε θέλετε.

Κάντε εγγραφή στο δωρεάν μίνι σεμινάριο για μισθώσεις τύπου airbnb

* Συμπληρώνεται υποχρεωτικά
Ποιότητα Email