βραχυχρονιες μισθωσεις ακινητων
βραχυχρονιες μισθωσεις σπιτιων
7.0.jpg

Επιλογες

Βραχυχρόνιες Μισθώσεις

 

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

ΑΝΑΛΗΨΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΣΠΙΤΙΟΥ

Εδώ θα βρείτε τις πληροφορίες που σχετίζονται με την ανάληψη διαχείρισης κρατήσεων και Marketing, μαζί με λεπτομέρειες που σας αφορούν. Όλα είναι σε μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων και καλύπτουν όσους απο εσάς δείχνουν ενδιαφέρον ή θέλουν να ασχοληθούν με βραχυχρόνιες μισθώσεις.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΣΗ ΜΕΣΩ E-MAIL

Μάθετε για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις. Καλό θα ήταν να τραβήξει κάποιος την κουρτίνα για εσάς, να δείτε σκηνές από το “προσεχώς” και να ξέρετε από πριν και που μπορεί να σας ‘χτυπήσει’ όλο το εγχείρημα, και που πρέπει να εστιάσετε. Οι πιο έμπειροι θα βρείτε και εσείς αρκετές πληροφορίες.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ’ΚΑΝΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΟΥ’

Για όσους απο εσάς θέλουν να ασχοληθούν οι ίδιοι με την διαχείριση κρατήσεων, δημιουργούμε όλη την υποδομή που είναι αναγκαία ώστε να μπορέσετε να τρέξετε εσείς το ακίνητο και όλη την διαδικασία των κρατήσεων. Αφορά όσους απο εσάς θέλουν να ‘το πάρουν όλο επάνω τους’.

ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ AIRBNB - ΝΟΜΙΚΑ/ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ

Από την στιγμή που σκέφτεστε να ασχοληθείτε, καλό είναι να γνωρίζετε το νομικό πλαίσιο και τα όρια. Τα του Νόμου, περιληπτικά τουλάχιστον, σας το ξεκαθαρίζουμε σε μισό λεπτό. Αν θέλετε τώρα όλη την λεπτομέρεια, το έχουμε και αυτό. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Για οτιδήποτε αφορά τις βραχυχρόνιες μισθώσεις για οποιοδήποτε τύπου κατάλυμα μπορείτε να κλείσετε ένα επαγγελματικό ραντεβού ώστε να πάρετε σίγουρες και σωστές απαντήσεις άσχετα εάν είστε καινούργιοι ή ασχολείστε αρκετά χρόνια.

ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ AIRBNB - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ/ΑΠΟΡΙΕΣ

Εαν σας λείπει κάποια πληροφορία ή θέλετε να κάνετε κάποια γρήγορη ερώτηση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την είδική φόρμα αποστολής ερωτήσεων. Δεν είμαστε παντογνώστες αλλά το πιθανότερο είναι πως μάλλον θα έχουμε απάντηση να σας δώσουμε!