βραχυχρονιες μισθωσεις ακινητων
βραχυχρονιες μισθωσεις σπιτιων
7.0.jpg

Επιλογες

Εστιάστε στις Βραχυχρόνιες Μισθώσεις

Τι σας ενδιαφέρει περισσότερο;

 

Παρεχομενεσ υπηρεσιεσ

Εδώ μπορείτε να βρείτε μια περιληπτική περιγραφή των υπηρεσιών που παρέχονται μαζί με λεπτομέρειες που σας αφορούν. Όλα είναι σε μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων και καλύπτουν όσους ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με βραχυχρόνιες μισθώσεις.
Περισσότερα… 


ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ-"TΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ"

Αφού λοιπόν το αποφασίσατε, καλό θα ήταν να τραβήξει κάποιος την κουρτίνα για εσάς, για να δείτε σκηνές από το “προσεχώς” πριν αυτό έρθει έτσι ώστε να ξέρετε από πριν και που μπορεί να σας ‘χτυπήσει’ όλο το εγχείρημα, και που πρέπει να εστιάσετε.
Περισσότερα…  



ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Για οτιδήποτε αφορά τις βραχυχρόνιες μισθώσεις για οποιοδήποτε τύπου κατάλυμα μπορείτε να κλείσετε ένα επαγγελματικό ραντεβού ώστε να πάρετε σίγουρες και σωστές απαντήσεις άσχετα εάν είστε καινούργιοι ή ασχολείστε αρκετά χρόνια.
Περισσότερα…  


ΗΔΗ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ - ΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕI;

Για όσους από εσάς κάνετε ήδη βραχυχρόνιες μισθώσεις, ένα πράγμα μόνο μπορεί να σας ενδιαφέρει: πως μπορείτε να βγάλετε περισσότερα από όσα ήδη βγάζετε. Εδώ θα βρείτε μερικές σκέψεις που είναι βέβαια μόνο η κορυφή του παγόβουνου.
Περισσότερα… 



ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙς-"ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ"

Αν πραγματικά σκέφτεστε να μισθώσετε βραχυχρόνια το ακίνητο σας και έχετε ζαλιστεί από τις πληροφορίες που ακούτε και διαβάζετε από διάφορες πηγές, αδειάστε το μυαλό σας και πιάστε το από την αρχή από εδώ.
Περισσότερα… 


ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙς - Ο ΝΟΜΟΣ

Από την στιγμή που σκέφτεστε να ασχοληθείτε, καλό είναι να γνωρίζετε το νομικό πλαίσιο και τα όρια. Τα του Νόμου, περιληπτικά τουλάχιστον, σας το ξεκαθαρίζουμε σε μισό λεπτό. Αν θέλετε τώρα όλη την λεπτομέρεια, το έχουμε και αυτό.
Περισσότερα…