βραχυχρονιες μισθωσεις ακινητων
βραχυχρονιες μισθωσεις σπιτιων
7.0.jpg

OLD-Μενού-Επιλογές

Εστιάστε στις Βραχυχρόνιες Μισθώσεις

Τι σας ενδιαφέρει περισσότερο;

 

Παρεχομενεσ υπηρεσιεσ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Εδώ μπορείτε να βρείτε μια περιληπτική περιγραφή των υπηρεσιών που παρέχονται μαζί με λεπτομέρειες που σας αφορούν. Όλα είναι σε μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων και καλύπτουν όσους ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με βραχυχρόνιες μισθώσεις.


ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ-"TΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ"

Αφού λοιπόν το αποφασίσατε, καλό θα ήταν να τραβήξει κάποιος την κουρτίνα για εσάς, για να δείτε σκηνές από το “προσεχώς” πριν αυτό έρθει έτσι ώστε να ξέρετε από πριν και που μπορεί να σας ‘χτυπήσει’ όλο το εγχείρημα, και που πρέπει να εστιάσετε. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Για οτιδήποτε αφορά τις βραχυχρόνιες μισθώσεις για οποιοδήποτε τύπου κατάλυμα μπορείτε να κλείσετε ένα επαγγελματικό ραντεβού ώστε να πάρετε σίγουρες και σωστές απαντήσεις άσχετα εάν είστε καινούργιοι ή ασχολείστε αρκετά χρόνια.


ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕI;

Υπάρχουν λύσεις για όσους ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τώρα βραχυχρόνιες μισθώσεις, ή για όσους ασχολούνται ήδη αλλά θέλουν να βελτιωθούν ώστε να βγάζουν περισσότερα. Εδώ θα βρείτε τις λύσεις που σας προτείνουμε.ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙς-"ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ"

Αν πραγματικά σκέφτεστε να μισθώσετε βραχυχρόνια το ακίνητο σας και έχετε ζαλιστεί από τις πληροφορίες που ακούτε και διαβάζετε από διάφορες πηγές, αδειάστε το μυαλό σας και πιάστε το από την αρχή από εδώ.


ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙς - Ο ΝΟΜΟΣ

Από την στιγμή που σκέφτεστε να ασχοληθείτε, καλό είναι να γνωρίζετε το νομικό πλαίσιο και τα όρια. Τα του Νόμου, περιληπτικά τουλάχιστον, σας το ξεκαθαρίζουμε σε μισό λεπτό. Αν θέλετε τώρα όλη την λεπτομέρεια, το έχουμε και αυτό. 


Δωρεάν Σεμινάριο μέσω Email για βραχυχρόνιες μισθώσεις τύπου Airbnb

Ξεκινώντας από τώρα, και ανά δυο ημέρες, θα παίρνετε ένα email που θα σας μυήσει σε βασικά ζητήματα που διέπουν τις βραχυχρόνιες μισθώσεις. Σε λιγότερο από δυο εβδομάδες θα έχετε αποκτήσει μια στέρεα άποψη, και θα βοηθηθείτε για να προχωρήσετε παραπέρα και με ασφάλεια.

Για τους πιο έμπειρους, θα βρείτε πρακτικές συμβουλές ώστε να βελτιώσετε τις κρατήσεις σας στην ερχόμενη σεζόν, και να αυξήσετε τον τζίρο και την πληρότητα σας.

Μπορείτε να σταματήσετε το σεμινάριο και τα email που θα λαμβάνετε όποτε θέλετε.

Εγγραφή στο Σεμινάριο

* υποχρεωτικό πεδίο