βραχυχρονιες μισθωσεις ακινητων
βραχυχρονιες μισθωσεις σπιτιων

ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ - Υποστηριξη

Βρείτε λύση στο airbnb πρόβλημα σας


Σημείωση: Δωρεάν πληροφόρηση για βραχυχρόνιες μισθώσεις.

Από 1η Νοεμβρίου 2018 μπορείτε να κάνετε εγγραφή δωρεάν, χωρίς καμμία υποχρέωση, σε ένα μίνι σεμινάριο για βραχυχρόνιες μισθώσεις, που παραδίδεται μέσω email. Εάν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα από τώρα, πηγαίνοντας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.


Εάν δυσκολεύεστε με οποιοδήποτε θέμα αφορά τις βραχυχρόνιες μισθώσεις και θέλετε να το λύσετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε για να κλείσετε ένα επαγγελματικό ραντεβού. Αυτό γίνεται με δυο τρόπους:

 • Για ραντεβού στο γραφείο μας, τηλεφωνικά καλώντας στο: 210 9810348 και ώρες από 9πμ. – 6μμ. καθημερινές, καθώς και Σάββατο από 9πμ. – 1μμ.

 • Για εξ’ αποστάσεως ραντεβού* από όλη την Ελάδα, Κύπρο και εξωτερικό, με ζωντανή τηλεδιάσκεψη επιλέγοντας το κουμπί ‘Book Now’ στην σελίδα μας στο Facebook (κάντε κλικ εδώ) ή και απ’ ευθείας μέσω του Messenger στο Facebook (κάντε κλικ εδώ).

Το κόστος για ένα επαγγελματικό ραντεβού είναι 50€. Για τα εξ’ αποστάσεως ραντεβού, η χρέωση γίνεται μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης (τα στοιχεία της κάρτας θα ζητηθούν απο πριν, αμέσως μετά το κλείσιμο ημερομηνίας και ώρας ραντεβού). Δεκτές όλες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Ελληνικών Τραπεζών.

Εργασίες που αφορούν βραχυχρόνιες μισθώσεις και επίλυση προβλημάτων

Οι εργασίες για αποκατάσταση προβλημάτων για μισθώσεις, μπορούν να γίνουν είτε στο γραφείο μας στην Αττική, είτε εξ’ αποστάσεως. Θα χρειαστεί να κατεβάσετε το Teamviewer (κάντε κλικ εδώ)

Εάν υπάρξει ανάγκη για υποστηρικτικές εργασίες, οι αμοιβές καθορίζονται βάσει της φύσης της εργασίας που θα πρέπει να γίνει, καθώς και του χρόνου και της εξειδίκευσης που θα απαιτηθεί για να παραδοθεί.

*Σε περίπτωση ακύρωσης Εξ’ αποστάσεως ραντεβού, το ποσό επιστρέφεται.

Μερικά παραδείγματα από θέματα που επιλύθηκαν μέσω επαγγελματικών ραντεβού:

 • Προτάσεις για αύξηση των κρατήσεων στο κατάλυμα (διαμέρισμα, σπίτι, βίλα ή έπαυλη)

 • Επιπλέον προτάσεις για αύξηση του τζίρου σας απο το κατάλυμμα που έχετε

 • Ανεύρεση και προτάσεις για την εξάλειψη προβλημάτων που εμποδίζουν τις κρατήσεις στο κατάλυμα που έχετε

 • Διόρθωση και βελτιστοποίηση των αναρτήσεων σας στις πλατφόρμες για να έχετε περισότερες κρατήσεις

 • Διόρθωση τιμών του καταλύμματος και προτάσεις για έναν σωστό και ανταγωνιστικό τιμοκατάλογο για να αυξηθούν οι κρατήσεις

 • Αξιολόγηση καταλύματος: αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε; τι θα αφήσει τελικά;

 • Προτάσεις για την εξασφάλιση της ακεραιότητας του καταλύματος ενώ έχετε κρατήσεις για να τελειώσει η σεζόν και να το πάρετε πίσω ακέραιο

 • Σωστές διαδικασίες διαχείρισης μια κράτησης από την αρχή έως το τέλος, για να μη συμβεί τίποτε και ποτέ

 • Διαδικασίες διαχείρισης χρημάτων και ότι ισχύει για πληρωμές προμήθειες για πλατφόρμες και μη

 • Διαδικασίες διαχείρισης ακυρώσεων και τα τυπικά που ισχύουν για πλατφόρμες και μη

Μερικά παραδείγματα από επιπλέον εργασίες που απορρέουν μέσα από επαγγελματικά ραντεβού:

 • Στήσιμο ενός ακινήτου στις πλατφόρμες (και μη) ξεκινώντας από το μηδέν, έως του σημείου όπου είναι έτοιμο για κρατήσεις

 • Διόρθωση και βελτιστοποίηση στο μέγιστο των αναρτήσεων, μετά από συζήτηση με προτάσεις

 • Δημιουργία τιμοκαταλόγων για την επερχόμενη σεζόν, λαμβάνοντας υπόψη εκπτώσεις, προμήθειες, ανταγωνισμό κλπ.

 • Δημιουργία διαφημιστικών για την ιστοσελίδα του καταλύματος εάν υπάρχει.

 • Δημιουργία εγγράφων κράτησης (συμφωνητικά μίσθωσης, λίστα επισκεπτών, επιβεβαίωση κράτησης και στοιχεία ενοικιαστή)

Για ζητήματα Νομικά ή Φοροτεχνικά αν και υπάρχει συσσωρευμένη πείρα λόγω της πολυετούς ενασχόλησης με το αντικείμενο, κανονικά θα πρέπει να μιλήσετε με τους ανάλογους επαγγελματίες ειδικούς, δηλ. δικηγόρους και φοροτεχνικούς.


Από την έως τώρα εμπειρία 12 ετών, όσοι κλείνουν επαγγελματικό ραντεβού για υποστήριξη, ανήκουν σε μια από τις ακόλουθες τρεις ομάδες:

Πρώτη ομάδα: όσοι σκέφτονται να ασχοληθούν άμεσα ή στο μέλλον με βραχυχρόνιες μισθώσεις

Εδώ συνήθως οι περισσότεροι αναρωτιούνται εάν αξίζει τυχόν επένδυση, πότε θα πάρουν τα χρήματα τους πίσω, εάν θα βγουν κάποια χρήματα, εάν αξίζει το κόπο να ασχοληθούν με το θέμα ή αν αξίζει να γυρίσουν από τη κανονική μίσθωση σε βραχυχρόνιες μισθώσεις. Επίσης πολλοί δεν γνωρίζουν τα ‘κρυφά’ σημεία των βραχυχρόνιων μισθώσεων και θέλουν να μάθουν τι ισχύει για την δική τους περίπτωση. Πολλοί επιθυμούν να γίνει όλη η προετοιμασία από κάποιον άλλον ώστε να βγουν στις πλατφόρμες με το ακίνητό τους με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές

Η συντριπτική πλειοψηφία από αυτούς δυσκολεύονται να ξεκινήσουν και να βάλουν τα σωστά βήματα σε μια σειρά, με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει θετική έκβαση σε όλο τους το εγχείρημα.

Δεύτερη ομάδα: όσοι άρχισαν να ασχολούνται πρόσφατα με βραχυχρόνιες μισθώσεις (1-2 χρόνια)

Εδώ βρίσκονται τις πιο πολλές φορές άνθρωποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα όλων των ειδών. Τα πιο συχνά είναι τα εξής:

1) θέλουν περισσότερες κρατήσεις διότι δεν έχουν καλό ‘γέμισμα’ στη σεζόν 2) έχουν προβλήματα με τις πλατφόρμες και δεν μπορούν να συντονιστούν καλά-έχουν έλλειψη γνώσεων σε εργαλεία και τεχνικές  3) δεν έχουν επαρκείς γνώσεις για τη σωστή προώθηση του ακινήτου 4) δεν έχουν επαρκείς γνώσεις όσο αφορά την διαδικασία της βραχυχρόνιας μίσθωσης έτσι όπως πρέπει να γίνεται για να διασφαλίζονται στο έπακρο 5) αγνοούν κανόνες τιμών, ανταγωνισμού και τι ισχύει στον Τουρισμό, και πως πρέπει να προσαρμόσουν το ακίνητο τους ώστε να έχουν καλές πιθανότητες επιτυχίας και μεγιστοποίησης κέρδους  6) αγνοούν τους κινδύνους παγίδες και ευκαιρίες που κρύβουν τα ‘μαύρα’ 7) δεν γνωρίζουν τι εναλλακτικές υπάρχουν σε πληθώρα θεμάτων που αφορούν βραχυχρόνιες μισθώσεις 8) δεν ξέρουν τα όρια του ακινήτου τους όσο αφορά την απόδοση του 9) άλλα προβλήματα ήσσονος ή μείζονος σημασίας

Τρίτη ομάδα: όσοι ασχολούνται αρκετό καιρό με βραχυχρόνιες μισθώσεις (πάνω από 3 χρόνια)

Εδώ συνήθως ανήκουν περιπτώσεις όπου τα προβλήματα έχουν σχέση με την υπάρχουσα απόδοση του ακίνητου κυρίως. Όσοι ανήκουν εδώ ψάχνουν τρόπους για να βγάλουν περισσότερα χρήματα από το ακίνητό τους με το μικρότερο δυνατό κόστος. Επίσης υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την εύρεση ενναλακτικών τρόπων, πιο αποδοτικών, από αυτόν που χρησιμοποιούν τώρα για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις τους καθώς και εναλλακτικές λύσεις  για να μειωθεί η απόδοση φόρων.

Αν πιστεύετε ότι ανήκετε σε αυτές τις τρεις ομάδες, αλλά ακόμη και αν δεν ανήκετε σε καμία από αυτές μπορούμε να κανονίσουμε μια συνάντηση εργασίας ώστε να βάλουμε όλα τα θέματα κάτω και να τα λύσουμε επιτόπου, ή να δρομολογήσουμε την πορεία προς την επίλυση τους.

 

Μίνι Σεμινάριο για βραχυχρόνιες μισθώσεις τύπου airbnb

Όσοι σκέφτεστε αλλά διστάζετε ακόμα να ξεκινήσετε με μισθώσεις τύπου airbnb, ή το αποφασίσατε και προτίθεστε να αρχίσετε, αλλά και για όλους εσάς που ασχολείστε ήδη, έχετε τώρα την δυνατότητα να κάνετε δωρεάν εγγραφή σε ένα μίνι σεμινάριο.

Ξεκινώντας απο σήμερα κιόλας, και ανά δυο ημέρες, θα παίρνετε ένα email που θα σας μυήσει σε μερικά από τα μυστικά που διέπουν τις βραχυχρόνιες μισθώσεις. Σε λιγότερο απο δυο εβδομάδες θα έχετε την αναγκαία αυτοπεποίθηση για να ξεκινήσετε (ή να συνεχίσετε δυνατότεροι), και μαζί, περισσότερες γνώσεις. Θα βοηθηθείτε για να προχωρήσετε και να πετύχετε τους στόχους σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και κυρίως σωστά και με ασφάλεια. Για τους πιο έμπειρους, θα βρείτε πολλές πρακτικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις κρατήσεις σας στην ερχόμενη σεζόν, να σηκώσετε τον τζίρο σας περαιτέρω και να γεμίσετε καλύτερα. Και φυσικά μπορείτε να σταματήσετε το σεμινάριο και τα email που λαμβάνετε όποτε θέλετε.

Κάντε εγγραφή στο δωρεάν μίνι σεμινάριο για μισθώσεις τύπου airbnb

* Συμπληρώνεται υποχρεωτικά
Ποιότητα Email