βραχυχρονιες μισθωσεις ακινητων
βραχυχρονιες μισθωσεις σπιτιων

Υποστηριξη

Βρείτε τη λύση στο θέμα σας

Εάν δυσκολεύεστε με οποιοδήποτε θέμα που αφορά τις βραχυχρόνιες μισθώσεις (πλην Νομικών ή Φοροτεχνικών) και θέλετε να το λύσετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε για να κλείσετε ένα επαγγελματικό ραντεβού καλώντας στο: 210 9810348 και ώρες από 9πμ. – 6μμ. καθημερινές, καθώς και Σάββατο από 9πμ. – 1μμ. Οι ώρες των ραντεβού είναι απογεύματα 5μμ-9μμ τις καθημερινές και πρωινά 9πμ-1μμ τα Σάββατα. Το κόστος για ένα επαγγελματικό ραντεβού είναι 49€ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ). Αν υπάρχει ανάγκη για επιπλέον εργασία, οι αμοιβές καθορίζονται βάσει της φύσης της εργασίας που θα πρέπει να γίνει, και του χρόνου και της εξειδίκευσης που θα απαιτηθεί για να παραδοθεί. Επίσης θα πρέπει να υπογραφεί μια (προσωρινή, τυπική) σύμβαση έργου, που θα ισχύει έως την αποπεράτωση της εργασίας και την αποπληρωμή της.

Μερικά παραδείγματα από θέματα που επιλύθηκαν μέσω επαγγελματικών ραντεβού:

 • Προτάσεις για αύξηση των κρατήσεων στο κατάλυμα ή την έπαυλη

 • Επιπλέον υπηρεσίες είτε για αύξηση του τζίρου είτε για αύξηση των κρατήσεων

 • Ανίχνευση προβλημάτων που εμποδίζουν τις κρατήσεις στο κατάλυμα ή την έπαυλη

 • Διόρθωση τιμοκαταλόγων και τρόπου χειρισμού προμηθειών στις πλατφόρμες

 • Αξιολόγηση καταλύματος: αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ και τι θα μου αφήσει τελικά;

 • Προτάσεις για την εξασφάλιση της ακεραιότητας του καταλύματος

 • Σωστές διαδικασίες διαχείρισης μια κράτησης από την αρχή έως το τέλος, το πρακτικό μέρος

 • Διαδικασίες διαχείρισης χρημάτων και τα τυπικά που ισχύουν για πλατφόρμες και μη

 • Διαδικασίες διαχείρισης ακυρώσεων και τα τυπικά που ισχύουν για πλατφόρμες και μη

Μερικά παραδείγματα από επιπλέον εργασίες που απορρέουν μέσα από επαγγελματικά ραντεβού:

 • Στήσιμο ενός ακινήτου στις πλατφόρμες (και μη) ξεκινώντας από το μηδέν, έως του σημείου όπου είναι έτοιμο για κρατήσεις

 • Διόρθωση και βελτιστοποίηση στο μέγιστο των αναρτήσεων, μετά από συζήτηση με προτάσεις

 • Δημιουργία τιμοκαταλόγων για την επερχόμενη σεζόν, λαμβάνοντας υπόψη εκπτώσεις, προμήθειες, ανταγωνισμό κλπ.

 • Δημιουργία διαφημιστικών για την ιστοσελίδα του καταλύματος εάν υπάρχει.

 • Δημιουργία εγγράφων κράτησης (συμφωνητικά μίσθωσης, λίστα επισκεπτών, επιβεβαίωση κράτησης και στοιχεία ενοικιαστή)

Από την έως τώρα εμπειρία που έχει συσσωρευθεί τα τελευταία 12 χρόνια, όσοι κλείνουν επαγγελματικό ραντεβού για υποστήριξη, ανήκουν σε μια από τις ακόλουθες τρεις ομάδες:

Πρώτη ομάδα: όσοι σκέφτονται να ασχοληθούν άμεσα ή στο μέλλον με βραχυχρόνιες μισθώσεις

Εδώ συνήθως οι περισσότεροι αναρωτιούνται εάν αξίζει τυχόν επένδυση, πότε θα πάρουν τα χρήματα τους πίσω, εάν θα βγουν κάποια χρήματα, εάν αξίζει το κόπο να ασχοληθούν με το θέμα ή αν αξίζει να γυρίσουν από τη κανονική μίσθωση σε βραχυχρόνιες μισθώσεις. Επίσης πολλοί δεν γνωρίζουν τα ‘κρυφά’ σημεία των βραχυχρόνιων μισθώσεων και θέλουν να μάθουν τι ισχύει για την δική τους περίπτωση. Πολλοί επιθυμούν να γίνει όλη η προετοιμασία από κάποιον άλλον ώστε να βγουν στις πλατφόρμες με το ακίνητό τους με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές

Η συντριπτική πλειοψηφία από αυτούς δεν έχουν επίσης ιδέα από το που να ξεκινήσουν και ποια είναι τα βήματα που πρέπει να κάνουν ώστε να υπάρχει θετική έκβαση σε όλο τους το εγχείρημα.

Δεύτερη ομάδα: όσοι άρχισαν να ασχολούνται πρόσφατα με βραχυχρόνιες μισθώσεις (1-2 χρόνια)

Εδώ βρίσκονται τις πιο πολλές φορές άνθρωποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα όλων των ειδών Τα πιο συχνά είναι τα εξής:

1) θέλουν περισσότερες κρατήσεις διότι δεν έχουν καλό ‘γέμισμα’ στη σεζόν 2) έχουν προβλήματα με τις πλατφόρμες και δεν μπορούν να συντονιστούν καλά-έχουν έλλειψη γνώσεων σε εργαλεία και τεχνικές  3) δεν έχουν επαρκείς γνώσεις για τη σωστή προώθηση του ακινήτου 4) δεν έχουν επαρκείς γνώσεις όσο αφορά την διαδικασία της βραχυχρόνιας μίσθωσης έτσι όπως πρέπει να γίνεται για να διασφαλίζονται στο έπακρο 5) αγνοούν κανόνες τιμών, ανταγωνισμού και τι ισχύει στον Τουρισμό, και πως πρέπει να προσαρμόσουν το ακίνητο τους ώστε να έχουν καλές πιθανότητες επιτυχίας και μεγιστοποίησης κέρδους  6) αγνοούν τους κινδύνους παγίδες και ευκαιρίες που κρύβουν τα ‘μαύρα’ 7) δεν γνωρίζουν τι εναλλακτικές υπάρχουν σε πληθώρα θεμάτων που αφορούν βραχυχρόνιες μισθώσεις 8) δεν ξέρουν τα όρια του ακινήτου τους όσο αφορά την απόδοση του 9) άλλα προβλήματα ήσσονος ή μείζονος σημασίας

Τρίτη ομάδα: όσοι ασχολούνται αρκετό καιρό με βραχυχρόνιες μισθώσεις (πάνω από 3 χρόνια)

Εδώ συνήθως ανήκουν περιπτώσεις όπου τα προβλήματα έχουν σχέση με την υπάρχουσα απόδοση του ακίνητου κυρίως. Όσοι ανήκουν εδώ ψάχνουν τρόπους για να βγάλουν περισσότερα χρήματα από το ακίνητό τους με το μικρότερο δυνατό κόστος. Επίσης υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την εύρεση ενναλακτικών τρόπων, πιο αποδοτικών, από αυτόν που χρησιμοποιούν τώρα για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις τους καθώς και εναλλακτικές λύσεις  για να μειωθεί η απόδοση φόρων.

Αν νομίζετε ότι ανήκετε σε αυτές τις τρεις ομάδες, αλλά ακόμη και αν δεν ανήκετε σε καμία από αυτές μπορούμε να κανονίσουμε μια συνάντηση εργασίας ώστε να βάλουμε όλα τα θέματα κάτω και να τα λύσουμε επιτόπου, ή να δρομολογήσουμε την πορεία προς την επίλυση τους.