βραχυχρονιες μισθωσεις ακινητων
βραχυχρονιες μισθωσεις σπιτιων

Βραχυχρονιες μισθωσεις κατοικιων ακινητων βιλων

“Ξεκινάμε τώρα - ασχολούμαστε ήδη.
Τι μπορείτε να κάνετε;”

Α. Πλήρης Ανάληψη

Παίρνουμε τον έλεγχο στο marketing και το διαδικαστικό / συντονιστικό μέρος των κρατήσεων. Στο κομμάτι που αφορά την φιλοξενία, είστε πάντα εσείς. Μερικά απο τα καθήκοντα μας είναι: α) η τελειοποίηση της ήδη υπάρχουσας κατάστασης όσο αφορά την παρουσίαση του ακινήτου στο Internet β) η περαιτέρω προώθησή του βάζοντας στόχο υψηλούς τζίρους γ) η διεκπεραίωση του διαδικαστικού των κρατήσεων (επικοινωνία με ενοικιαστές, υπογραφή εγγράφων rental agreement, reservation confirmation, και guest list, αποστολή driving instructions, συλλογή στοιχείων και αποστολή στον Λογιστή σας ή σε εσάς) δ) στενή παρακολούθηση του ανταγωνισμού, ε) σωστές τιμές και τιμοκατάλογοι για τώρα και για το μέλλον, στ) συνεργασίες με άγνωστα sites και εταιρείες luxury travel, και πρακτορεία σε πολλές χώρες (οι συμβατικές πλατφόρμες δύσκολα γεμίζουν πλέον (όπου "γεμίζουν", σημαίνει 90 διανυκτερεύσεις και πάνω) ένα ακίνητο, κυρίως και λόγω της υπερπληθώρας ακινήτων που προσφέρονται τώρα πια για βραχυχρόνια μίσθωση, και του ανταγωνισμού που υπάρχει).

Οπότε θα ασχολείστε μόνο με το μέρος που αφορά τη φιλοξενία, και τα του σπιτιού. Υπάρχουν περιορισμοί στα είδη ακινήτων που αναλαμβάνουμε την πλήρη ανάληψη. Για περισότερα δείτε την σελίδα της επικοινωνίας εδώ.

Β. Δημιουργία υποδομής για ανάληψη απο τους ιδιοκτήτες

Υπάρχουν ιδιοκτήτες που είναι συγκεντρωτικοί και θέλουν να έχουν όλη την ευθύνη σε ότι έχει να κάνει με το ακίνητο τους. Άλλοι θέλουν μόνο ενοικιαστές απο συγκεκριμένες χώρες. Και άλλοι πάλι, έχουν συγκεκριμένες τιμές στο μυαλό τους και δεν έχουν διάθεση για καμμία υποχώρηση.

Όλοι αυτοί όμως στερούνται τις γνώσεις και την εμπειρία που είναι αναγκαία για να κάνουν ότι χρειάζεται ώστε να ξεκινήσουν με το ακίνητο τους τις βραχυχρόνιες μισθώσεις, όπως πρέπει, και με τις καλύτερες προοπτικές.

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου δημιουργούμε εμείς όλη την υποδομή που είναι αναγκαία ώστε ο ιδιοκτήτης να μπορέσει με το ακίνητό του να ξεκινήσει βραχυχρόνιες μισθώσεις, όπως πρέπει, ώστε να κάνει μια πολύ σοβαρή προσπάθεια και να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κρατήσεις και κέρδη.

Για τους ιδιοκτήτες ακινήτων οποιουδήποτε τύπου, κάνουμε όλη την δουλειά απο την αρχή, χτίζοντας όλη την αναγκαία υποδομή που θα χρειαστεί μέχρι να βγει το ακίνητο στις πιο σοβαρές πλατφόρμες, και να είναι έτοιμο για να αρχίσει να παίρνει τις κρατήσεις. Και παραδίδουμε όλο το πακέτο στον ιδιοκτήτη για να το αναλάβει μόνος του.

Εαν το αναλάβει ο ιδιοκτήτης, θα έχει πολλά να μάθει, και θα χρειαστεί πολύ χρόνο και όλη την προσοχή του για να βαδίσει σωστά. Τα πάντα μετράνε. Και μια λέξη μόνο μπορεί να στερήσει μια κράτηση. Θα χρειαστεί πολλή ενέργεια απο μέρους των ιδιοκτητών για να το κρατήσει σε ισορροπία. Υπάρχουν πολλά μέρη του που είναι και τεχνικά αλλά και εμπειρικά.

Για τους ιδιοκτήτες που πιστεύουν ότι έχουν ακόμη περιθώριο να βελτιώσουν την απόδοση του ακινήτου τους, μπορούν να υλοποιηθούν συμπληρωματικές λύσεις που θα βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου τους. Μπορείτε να στείλετε την ερώτηση σας απο εδώ.