βραχυχρονιες μισθωσεις ακινητων
βραχυχρονιες μισθωσεις σπιτιων

Βραχυχρονιες μισθωσεις κατοικιων ακινητων βιλων

“Δεν έχουμε αρκετές κρατήσεις.
Τι μπορούμε να κάνουμε;”

Να περάσετε την ευθύνη των κρατήσεων σε κάποιους που γνωρίζουν απόλυτα: α) και για τον σωστό τρόπο που πρέπει να γίνεται ώστε εσείς και το σπίτι να είναι διασφαλισμένα απο κακοτοπιές, β) και που γνωρίζουν πολύ περισσότερα από εσάς για το πως γεμίζει μια βίλα ή εξοχικό πληρέστερα με κρατήσεις. Μερικοί τρόποι που παρέχονται υπηρεσίες σε πελάτες και οι βίλες τους πηγαίνουν θαυμάσια και όλα γίνονται σωστά είναι οι εξής:

Πλήρης Ανάληψη

Παίρνουμε τα ‘ηνία’ της βίλας, στο marketing και το διαδικαστικό / συντονιστικό μέρος των κρατήσεων. Στο κομμάτι που αφορά την φιλοξενία, είστε πάντα εσείς. Μερικά απο τα καθήκοντα μας είναι: α) η τελειοποίηση της ήδη υπάρχουσας κατάστασης όσο αφορά την παρουσίαση της βίλας στο Internet β) η περαιτέρω προώθησή της βάζοντας στόχο υψηλούς τζίρους γ) η διεκπεραίωση του διαδικαστικού των κρατήσεων (επικοινωνία με ενοικιαστές, υπογραφή εγγράφων rental agreement, reservation confirmation, και guest list, αποστολή driving instructions, συλλογή στοιχείων και αποστολή στον Λογιστή σας ή σε εσάς) δ) στενή παρακολούθηση του ανταγωνισμού, ε) σωστές τιμές και τιμοκατάλογοι για τώρα και για το μέλλον, στ) συνεργασίες με άγνωστα sites και εταιρείες luxury travel, και πρακτορεία σε πολλές χώρες (το booking.com το Homeaway και το Airbnb δύσκολα γεμίζουν πλέον - "γεμίζουν", ίσον 90 διανυκτερεύσεις και πάνω - μια βίλα που έχει υψηλό ενοίκιο, κυρίως και λόγω της υπερπληθώρας βιλών που προσφέρονται).

Οπότε θα ασχολείστε μόνο με το μέρος που αφορά τη φιλοξενία. Ειδάλλως το πρώτο κομμάτι στο οποίο και αναφερθήκαμε έχει αρκετή δουλειά και υπάρχουν πολλά μέρη του που είναι και τεχνικά αλλά και εμπειρικά. Εαν το αναλάβετε, έχετε πάρα πολλά να μάθετε και θα χρειάζεται πολύ χρόνο και όλη την προσοχή σας για να βαδίσει σωστά. Τα πάντα μετράνε. Και μια λέξη μόνο μπορεί να σας στερήσει μια κράτηση. Θα χρειαστεί πολλή ενέργεια απο μέρους σας για να το κρατήσετε σε ισορροπία. 

Βελτίωση στις κρατήσεις

Τι πάει λάθος και δεν έχει κρατήσεις η βίλα; Ότι και αν είναι αυτό θα το βρούμε, θα το προσθέσουμε θα το αλλάξουμε θα το διορθώσουμε, και θα σας παραδοθεί μια βίλα, έτσι όπως πρέπει να φαίνεται και να επικοινωνείται για να γίνει ελκυστικότερη για κρατήσεις. Μόνο αυτό.

Διασφάλιση της περιουσίας σας

Τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε ώστε να διασφαλίσετε πως ότι και αν συμβεί κατά την διάρκεια μιας κράτησης εσείς δεν έχετε τίποτε να φοβηθείτε; θα γίνει όλη η δουλειά που είναι αναγκαία ώστε να διασφαλιστείτε εσείς και το σπίτι σας απο κακοτοπιές.

Επιπλέον κρατήσεις

Είναι απίστευτο το τι άλλο μπορείτε να κάνετε, για να φέρετε επιπλέον κρατήσεις στη βίλα σας. Ειδικά αν αποφασίζατε και φτιάχνατε δικό σας site για τη βίλα. Αλλά και εκτός του να φτιάξετε δικό σας site, ενα πράγμα θα αναφέρουμε μόνο: το booking.com για παράδειγμα, παρ' όλο τον τεράστιο όγκο του σε επισκέπτες-υποψήφιους πελάτες, έχει μόνο το 10% του συνόλου των υποψήφιων ενοικιαστών, και εκπροσωπεί μόνο το 14% του συνόλου των sites που χρησιμοποιούν οι ιδιοκτήτες βιλών για να πάρουν κρατήσεις. Και μπορείτε να είστε σε όλα. Και αναφερόμαστε μόνο για sites τέτοιου τύπου. Δεν αναφερόμαστε καν στα ταξιδιωτικά πρακτορεία, που αντιπροσωπεύουν το 40% του συνόλου των κρατήσεων, και θα μπορούσατε να συνεργάζεστε και μαζί τους.

Αν λοιπόν αποφασίσετε να παίξετε με τα μεγάλα παιδιά, τότε μπορούμε να σας συντονίσουμε την υλοποίηση της υποδομής που είναι απαραίτητη για κάτι ανάλογο. Και είτε να το τρέξετε εσείς, είτε να το τρέξουμε εμείς για εσάς-μαζί με ότι υπάρχει ήδη, όλα μαζί.

Εξειδκευμένες υπηρεσίες

Υπάρχουν ιδιοκτήτες που είναι συγκεντρωτικοί και θέλουν να έχουν όλη την ευθύνη σε ότι έχει να κάνει με την βίλα τους. Άλλοι θέλουν μόνο ενοικιαστές απο συγκεκριμένες χώρες. Και άλλοι πάλι, έχουν συγκεκριμένες τιμές στο μυαλό τους και δεν έχουν διάθεση για καμμία υποχώρηση. Όμως στερούνται τα εργαλεία αυτά που θα τους βοηθούσαν να πάνε παραπέρα την απόδοση της βίλας τους, κάτω απο αυτές τις συνθήκες.

Για παράδειγμα, πελάτης μας δέχεται μόνο κεντρο-Ευρωπαίους (Γερμανοί, Αυστριακοί, Ελβετοί), καθαρά λόγω ιδιοτροπίας. Ξεκάθαρα λοιπόν, τα sites εδώ δεν βοηθούν. Μια επικοινωνία όμως που εστάλη σε όλα τα ταξιδιωτικά πρακτορεία των χωρών αυτών, και σε κάθε ένα ξεχωριστά, βοήθησε σημαντικά στην περαιτέρω αύξηση της απόδοσης της βίλας σε κρατήσεις με ανθρώπους απο αυτές τις χώρες.

Υπάρχουν λοιπόν λύσεις που μπορούν να σχεδιαστούν και να εφαρμοστούν εξατομικευμένα, ειδικά για τη δική σας βίλα. Αρκεί να γνωρίζετε και τον σωστό τρόπο ώστε να κάνετε χρήση ενός τέτοιου υπερ-όπλου. Αλλιώς δεν έχει και νόημα να επενδύσετε σε κάτι τέτοιο.

Όποια από τις εν λόγω εναλλακτικές σας φαίνεται πιο ελκυστική, θα χαρούμε να την κουβεντιάσουμε διεξοδικά. Καλέστε μας ή επικοινωνήστε μαζί μας με όποιο τρόπο θέλετε, για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, ώστε να πάτε καλύτερα.